Ons verhaal

Met veel trots willen wij, Kimberly en Mendy Keijzer, je vertellen over het ontstaan van Zavanah.

Het idee om een eigen kledingwebshop te starten is ontstaan toen wij in het laatste jaar van ons HBO zaten. Eind zomer 2021 zijn we afgestudeerd. Wij hebben allebei de opleiding Bedrijfseconomie gevolgt ( niet voor niets een tweeling natuurlijk ;P ) en in de laatste periode van deze opleiding kwamen we erachter dat kantoor werk niets voor ons was en eigen baas zijn sprak ons heel erg aan. Wij hadden altijd al veel liefde voor mode en fashion en met de opleiding bedrijfseconomie is de stap naar een eigen onderneming een stuk gemakkelijker.

Wij hebben toen besloten om de gok te wagen en hebben ons samen ingeschreven bij de kvk onder de naam Zavanah.

Benieuwd hoe de naam Zavanah is ontstaan? Heel veel brainstormen tot we een naam hadden die zowel in het nederlands als in engels goed uit te spreken is.

Nadat wij waren ingeschreven begon de uitdaging pas echt, want het runnen van een bedrijf vraagt veel tijd. Naast het inpakken van pakketjes ben je ook een inkoper, fotograaf, model, social media manager, administratief medewerker, klantenservice medewerker, editer en ict'er. ( Wel heel fijn dat wij de taken kunnen verdelen ).

Ondanks het harde werken levert een bedrijf in zijn beginfase nooit genoeg op om van te leven en daarom hebben wij naast ons eigen bedrijf nog een bijbaan voor 3 dagen in de week waar we ons geld mee verdienen. Heel handig want zo kun je alle omzet weer terug investeren in je bedrijf om verder te groeien!

Al met al zijn wij heel blij dat we deze stap hebben durven zetten en werken we met veel passie en liefde aan onze webshop om de leukste kleding aan jullie te kunnen aanbieden.

En zijn er nog toekomstplannen? Geen concrete plannen, maar stiekem wel toekomstdromen. Misschien kunnen jullie in de toekomst wel een fysieke winkel bezoeken? ( Hoe gaaf zou dat zijn :) ). Wie weet wat de toekomst ons brengt...