Welke ondertoon heb ik?

Welke ondertoon heb ik?

Hoe Vind Je Jouw Ondertoon?

Het vinden van je ondertoon kan een grote impact hebben op hoe je kleding, make-up en zelfs haarstijlen kiest. Je ondertoon is de subtiele kleur die onder je huid ligt en deze kan warm, koel of neutraal zijn. Hier zijn enkele stappen om je te helpen jouw ondertoon te ontdekken.

10 juni 2024 — kimberly keijzer
Swimwear Trends Summer 2024

Swimwear Trends Summer 2024

De zomer staat voor de deur en het is tijd om in stijl naar het strand of het zwembad te gaan. Of je nu aan het zwembad ligt, golven aan het vangen bent op het strand of een zwembadfeest bijwoont, het hebben van de perfecte zwemkleding is essentieel. Hier zijn de belangrijkste badmodetrends voor de zomer van 2024 waarover je moet weten:
30 april 2024 — kimberly keijzer
Kleurenanalyse: welke kleuren passen bij mij?

Kleurenanalyse: welke kleuren passen bij mij?

In de modewereld is kleur meer dan alleen een visueel statement; het is een weerspiegeling van persoonlijkheid, stemming en individualiteit. Het vinden van het perfecte kledingpalet dat bij jouw huidskleur past, je gezicht accentueert en jouw unieke stijl tot uitdrukking brengt, is essentieel voor het samenstellen van een garderobe waarin je er op je best uitziet en je goed voelt. Laten we aan een reis van zelfontdekking beginnen en de kleuren ontdekken die je echt aanspreken.
09 april 2024 — kimberly keijzer
Dress to impress: Een gids voor het vinden van de perfecte jurk voor jouw figuur

Dress to impress: Een gids voor het vinden van de perfecte jurk voor jouw figuur

Het vinden van de perfecte jurk kan een hele klus zijn, maar het begrijpen van je lichaamsvorm is de eerste stap naar het ontsluiten van een wereld van flatterende modemogelijkheden. Of je nu rond, klein of ergens daartussenin bent, er is een jurk die je beste eigenschappen accentueert en je een zelfverzekerd en mooi gevoel geeft. In deze blogpost onderzoeken we hoe je jouw lichaamsvorm kunt identificeren en hoe je de juiste jurk kunt kiezen om jouw silhouet te accentueren.

21 maart 2024 — kimberly keijzer
Embrace the heat: Zomermodetrends van 2024

Embrace the heat: Zomermodetrends van 2024

Naarmate de temperaturen stijgen en de dagen langer worden, is het tijd om je garderobe te updaten met de populairste trends van het seizoen. Zomer 2024 brengt een verfrissende mix van statements, nostalgische knipoogjes en duurzame mode. In deze blogpost kom je erachter waar je op moet letten bij het aanschaffen van je nieuwe zomergarderobe en wat de toptrends zijn die deze zomer de modescene zullen domineren, zodat je zelfs op de warmste dagen stijlvol en cool blijft.
Zo creëer je de perfecte denim look!

Zo creëer je de perfecte denim look!

6 manieren om de perfecte denim outfit te creëren!

  1. Denim on denim
  2. Elevated casual
  3. Mix & Match
  4. Denimjurken en jumpsuits
  5. Speel met verhoudingen
  6. Doordachte accessoires
21 maart 2024 — kimberly keijzer